Povestea noastra Principe de Azahar Romania
Prima dată când te gândești la o sticlă de vin, ce imagine îți apare în minte?
Poate te gândești la două pahare pe jumătate pline, la un El și o Ea care stau de vorbă în lumina caldă a după-amiezii și își povestesc întâmplările de peste zi. 
Poate nu mai sunt chiar la prima tinerețe, copiii le-au crescut puțin și se pot relaxa în voie, bucurându-se de companie și de gustul aromat, cu tonuri proaspete de portocală nuanțate de note citric-vegetale. 
Poate Ea îl servește pe el cu ceva dulce, iar El desenează pe sticla aburită de vin, rece, forme sugestive… privind-o pe ea, cu drag. Ca o promisiune.
Poate Ei sunt la o cină romantică și va urma un gest mare, decisiv pentru viitorul lor, poate o logodnă, poate un “Hai să locuim împreună!” sau chiar “Sunt pregătit să facem următorul pas în relație și să creștem împreună un copil/motan/bonsai!” (fiecare după voință și putință).
Sau poate ai în minte o tânără care se relaxează într-o cadă plină cu spumă, privește în zare gânditoare și soarbe ușor dintr-o licoare galben-portocalie ( culoare specifică de vinuri vechi ). 
Ori poate chiar un bărbat matur, sigur pe el, independent financiar,  care oferă unor parteneri de afaceri un coș business cu produse de calitate – surprinzatoare, nobile. 
O sticlă de vin reprezintă nenumărate posibilități. Și vinul de portocale este perfect pentru aceste situații. Gustul vinului de portocale îți produce un curcubeu de senzații dulci pe vârful limbii și cerul gurii. Apoi, după primul atac tumultuos, evoluează hotărât, cu aciditatea tipică vinurilor elegante. În final, rămâi cu amintirea recentă a gustului proaspăt, vioi, elegant și plăcut. Vei fi impresionat de textura catifelată, de gustul curat și adevarat, regăsind parcă, odată cu fiecare nouă degustare, un echilibru perfect între corp şi aciditate.
A oferi și a aprecia un astfel de vin, alături de persoana iubită sau de cei dragi este un act de curaj. Mai mult, este o declarație de intenție.  De ce spun asta? Pentru ca vinul de portocale, până ajunge pe masa ta, a trecut prin lungi perioade în care s-a maturizat. Principe de Azahar aduce pe piața vinurilor din Romania, vinuri cu un conținut înalt de antioxidanți. Și cu toții știm că prezența antioxidanților în dieta zilnică este o promisiune de sănătate și vitalitate pe termen lung. 
Dincolo de proprietățile tămăduitoare ale vinului de portocale și de procesul laborios prin care vinul trece pentru a deveni un produs de calitate superioară, demn de un renume mondial (fermentarea se face în butoaie de oțel inoxidabil, timp de 36 de luni, depozitarea în butoaie de stejar timp de 8 luni, îmbutelierea în sticle și depozitatarea pentru încă 12 luni), vinul de portocale este unic.
Asemeni oricărei povești de dragoste, vinul acesta lasă urme în suflet.
Asemeni unei declarații pe care o simți în zborul fluturilor din stomac, vinul de portocale te inundă de bucurie, oferind gust rafinat și prestanță.
Asemeni vieții, vinul de portocale este mereu surprinzător. Neașteptat, stabil, un produs de încredere, un partener de cursă lungă. 

Vinurile portocalii sunt la modă și un pic îndrăznețe.

Patrick Cournot, Proprietar, manager& director al Ruffian Winebar

Autor: Irina Mitrofan-Bitca