Prin telefon

Departament cadouri: 0773 834 970.

Consilierii Principe de Azahar vă stau la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face cea mai potrivită alegere.

Prin poștă

Ne puteți trimite comanda dvs. prin curier la adresa:

Ioan Terfăloagă
Trandafirilor nr. 5A, sc. A, ap. 3
Băile-Herculane
325200
Prin internet

www.principedeazahar.ro sau contact principedeazahar.ro

Accesând pagina noastră de internet veți găsi gama completă de cadouri Principe de Azahar, iar comanda dvs. poate fi lansată în mod direct, contact principedeazahar.ro. Comenzile dvs. vor fi confirmate în cel mai scurt timp de către unul dintre consilierii Principe de Azahar.

Formarea contractului

Sub rezerva alineatului următor, comanda Clientului este considerată fermă și definitivă din momentul recepției comenzii de către SC Aetel Biotech SRL. Pentru orice comandă, oricare ar fi modalitatea de plată, aceasta va fi acceptată de către SC Aetel Biotech SRL. numai în momentul încasării efective a sumelor în cont sau în casă. În cazul refuzului de plată, comanda va fi anulată, iar Clientul va fi prevenit de această anulare.

Informațiile anunțate de către Client în momentul comenzii îl angajează pe acesta. Orice eroare de livrare / pierdere / distrugere a pachetelor din motivul unor informații eronate furnizate de către Client, îl fac pe acesta singurul responsabil.

Prețul

Toate prețurile indicate în catalog sunt exprimate în Ron. Acestea nu includ și prețul livrării și nici TVA-ul. În cazul în care din motive externe societății SC Aetel Biotech SRL, ca de exemplu, creșterea prețurilor la producători sau modificarea cursului RON / EUR, Principe de Azahar își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate fără notificări prealabile.

Prețul produselor similare vândute de Principe de Azahar în magazine sau prin internet vor putea fi diferite față de cele afișate în catalog. Clienții nu vor putea revendica vânzarea produselor din magazine sau de pe internet la preț de catalog sau invers.

Pentru orice informații referitoare la cadourile Principe de Azahar (gamă, comandă, livrare, etc.) vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la contact principedeazahar.ro

Modalități de livrare

Modalitatea generală de livrare este în sistem de curierat, în limita zonelor acceptate de către firmele de curierat.

Livrarea va fi considerată încheiată în momentul predării produselor de către Principe de Azahar către Transportator.

Produsele călătoresc pe riscul Clientului, chiar și în cazurile în care comanda este adresată unui alt destinatar, transferul riscurilor fiind efectuat la momentul predării coletelor către Transportator. Clientul are obligația să verifice starea produselor livrate și să formuleze rețineri pe documentul de livrare (AWB, Aviz de însoțire a mărfii, factura fiscală s.a) sau prin scrisoare recomandată cu aviz de primire către SC Aetel Biotech SRL în termen de 72 de ore de la livrarea produselor. În caz contrar, nu vor putea fi începute demersurile de rambursare către Transportator.

În caz de neconformitate a produselor sau de viciu aparent, Clientul are la dispoziție 3 zile de la recepția acestora pentru a depune o reclamație către SC Aetel Biotech SRL. Reclamația poate fi formulată în scris și transmisă prin fax / email / poștă.

După acest termen, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.

Nu livrăm în afara României.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferențe între imagine și produsul comandat!