Elaborare

În 1990 am început să producem vinuri de calitate superioară pe baza unor cercetări foarte avansate în acest domeniu. S-au studiat variate fructe, precum și momentul potrivit al culesului lor din pomi, astfel încât nivelul de maturitate și cel de aciditate ale fructelor să confere vinurilor o aromă specială și gradație alcoolică adecvată. Pentru a-și păstra proprietățile și calitatea, fermentarea se face în butoaie de oțel inoxidabil, procesul de fermentație pentru toate vinurile Principe de Azahar având o perioadă de 36 de luni până la obținerea unui aspect / limpiditate de invidiat. Procesul tehnologic prevede apoi depozitarea în butoaie de stejar timp de 8 luni, ca apoi să fie îmbuteliate în sticle și depozitate pentru încă 12 luni. Abia după această etapă, la capătul a 4 ani și 8 luni, produsul final este scos pe piață pentru consumatorii cu gusturi rafinate, clienții noștri fideli.

Vinurile noastre sunt unice în lume și recunoscute pe plan mondial pentru exclusivitatea lor.

Principe de Azahar

Savoarea gustului rafinat

Istorie

Principe de Azahar a fost încă de la înființare o companie inovatoare, o companie „ambasador” al artei și rafinamentului, prin aducerea pe piață a unor produse deosebite, de calitate superioară, care constituie o alternativă importantă în materie de vinuri, sare, zahăr, marmeladă etc.

Prin intermediul produselor care fac parte din portofoliul nostru, noi împărtășim dragostea pentru gastronomie a iubitorilor de bun și frumos din România.

Exigența se impune în permanență în ceea ce facem, de la producerea și selecția produselor până la prezentarea lor în magazine, toate acestea pentru a oferi clienților o calitate excepțională care îi determină să ne devină clienți devotați.

În Cramele Sendra Gonzalez muncim pentru a oferi calitate excelentă și unicitate tuturor produselor care poartă numele Principe de Azahar. Produsele noastre sunt naturale, realizate artizanal, un loc aparte și foarte important ocupând în special gama de vinuri din fructe, care reprezintă o demostrație de inovație și creativitate continuă a companiei noastre.

Suntem motivați zilnic de dorința de a ne surprinde cei mai exigenți clienți cu o serie de gusturi magnifice și texturi inovatoare, ceea ce face din produsele noastre o alegere perfectă, care oferă prestigiu și excelență, satisfacție garantată.

Rezultate

  • 5 ani de când suntem pe piață
  • Zi de zi Chefi de top comandă și folosesc cu încredere produsele noastre.
  • Mii de clienți mulțumiți, iar noi mândri ca reușim să satisfacem cererea.

Valori

  • Integritate: cinstea, respectul și încrederea ne ghidează toate acțiunile
  • Calitate: Principe de Azahar este cunoscută ca furnizor de produse de calitate superioară, unice în lume
  • Inovație: reprezintă cheia strategiei noastre

Principe de Azahar

Istoria Vinurilor

Location

Descoperirea

În anii '85, producătorul spaniol José Sendra a descoperit întâmplător, la barul deținut de familie, metoda prin care un pahar de suc de portocale nu s-a oțetit.

1985

Location
Vinuri spaniole

Începuturi

Au urmat 5 ani de studii și cercetări avansate asupra acestei metode inovativă de a transforma diverse sucuri de fructe în vin, o alternativă la vinul de struguri. În 1990 s-a început producția propriu-zisă.

1990

Location
Magnum vin de portocale Principe de Azahar

Vin de calitate superioară

Vin de portocale Magnum
Rezervă specială din 1998 în sticlă de cristal, cutie originală cu legătură de mătase.
Un vin produs în ediție foarte limitată și datorită procesului lung de macerare de peste 5 ani.

1998

Location
Sec vin din portocale

Un nou vin - o nouă savoare

Din gama Premium de vinuri Principe de Azahar nu putea lipsi un vin sec, produs din portocale verzi.
Un vin perfect pentru iubitorii de acest tip.

2002

Location
Vin din portocale invechit in stejar Principe

Aromă de stejar și ciocolată neagră

Ca urmare a 8 ani de macerare, se produce un vin plăcut și ușor de băut, pentru iubitorii de vin cu gusturi rafinate - vin de portocale învechit în stejar.

2004

Location
Timeline vin din lamaie

Inovația continuă

Odată găsită metoda producerii vinurilor din portocale, era natural trecerea la producția altor vinuri exclusiviste: vin de lămâie, vin de madarine, vin de nispero...

2006

Location
Timeline vin de rodie dulcea

Ultima noutate

Studii recente au arătat ca vinul de rodie este de 3 ori mai bogat în antioxidanți decât oricare vin roșu. Acest vin natural nu putea lipsi din gama Premium Principe de Azahar.

2008